Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Windsor bathrooms

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Windsor bathrooms

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Windsor Bathrooms in Amsterdam 

Windsor is een een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het leveren en ontwerpen van klassieke badkamerartikelen en producten.  Met hun producten proberen zij het Engelse chique terug te laten komen in de badkamers. Naast hun eigen merk levert Windsor Bathrooms ook producten van royale merken zoals, Perrin & Rowe, Simas, Horton & Studley, Lefroy & Brooks en natuurlijk Windsor & Co 1903.  Windsor geschikt over een grote collectie van verschillende merken en probeert op deze manier iedere klant te bereiken en inspireren.

 
-


Windsor Bathrooms 'Engelse chique'

Windsor zijn stijl is dus met name klassiek met als inspiratie de Engelse stijl uit de negentiende eeuw. Victoriaanse lijnen, weelde en elegantie zijn onlosmakend verbonden met het Engelse chique. Dit probeert Windsor Bathrooms ook over te brengen naar zijn klanten d.m.v. zijn badkamermeubels, badkameraccessoires, klassieke baden op pootjes en klassieke kranen. Er zijn naturlijk meerdere stijlen beschikbaar bij Windsor, maar Windsor is niet een bedrijf dat trendgevoelig is.

Engelse klassieke badkamermeubels en sanitair

Naast de brede selectie aan badkamerproducten van Windsor Bathrooms is het ook mogelijk om de klassieke meubels en sanitair helemaal aan te passen naar eigen wens. Je kan bij de verschillende wasmeubels en badkamerkasten ervoor kiezen om deze te laten spuiten in een RAL kleur of een Farrow & Ball of Little Green verf. Als de maten van een klassiek wasmeubel bijvoorbeeld niet in je badkamer passen, dan kunnen deze op maat worden produceert, zodat het wasmeubel altijd past in je badkamer. De vrijheid die je hebt om zelf je badkamermeubel kleur te bepalen geeft net die extra elegance. Tevens heeft Windsor ook de mogelijkheid om vrijstaande baden op pootjes te laten spuiten in je eigen gekozen kleur. Jou badkamer stijl en kleurenpalet geven dan cachet en uitstraling!

Windsor Bathrooms wasmeubel

De meeste wasmeubels zijn gemaakt van massieve en hoogwaardige houtsoorten. Doordat Windsor massief hout gebruiken kun je rekenen op robuustheid, verfijndheid maar ook op duurzaamheid. Hierdoor heb je een badkamermeubel van hoogwaardige kwaliteit en afwerking.


Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops