Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Kranen > Badkranen

Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom

Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom  Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom  Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom  Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom

Clou XO type 1 vrijstaande badmengkraan met handdouche Chroom

Clou XO CL/09.04001.29 vrijstaande badmengkraan in Chroom met handdouche.

Belangrijkste kenmerken

• Afmetingen: H106 x D22,5 cm
• Materiaal: Messing verchroomd
• Kleur: Chroom 

Beschrijving

Deze Xo type 1 vrijstaande badmengkraan past dankzij de strakke ‘less is more’ uitstraling perfect bij verschillende typen baden. De uitloop van de vrijstaande badmengkraan is 360º draaibaar. De kraan kan naar eigen keuze met de bedieningshendel links of rechts worden geïnstalleerd. Op de zijkant van de hendel is de warm-koud aanduiding is zeer subtiel aangebracht, "H" en "C" zijn d.m.v. lasergraveren in donkerbruin in het chroom gebrand.

De omstelknop voor de handdouche is zelfsluitend en sluit automatisch wanneer de kraan wordt uitgezet en gaat niet aan als de badkraan opnieuw wordt aangezet.Alle Clou Xo badmengkranen zijn Belgaqua gekeurd. Belgaqua-keuring betekent dat ze voorzien zijn van een terugstroombeveiliging. Bij de Xo badmengkraan is dit in de vorm van een uitloop die ruim boven de waterlijn eindigt en een terugkeerklep in de handdouche. Dit houdt in dat deze badkranen zonder problemen in nieuwbouwprojecten en openbare gebouwen kunnen worden toegepast.


Levertijd: 1 weekStudio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops