Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Toiletten > Bedieningspanelen

Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen

Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen  Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen  Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen

Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen  Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen

Sigma 50 bedieningspaneel duospoeling Beton Look met diverse kleuren toetsen

Kleur toetsen:Sigma 21 bedieningspaneel duospoeling Beton Look is beschikbaar met diverse kleuren toetsen.

Belangrijkste kenmerken

• Afmetingen: B24,6 x H16,4 x D1,4 cm
• Kleur: Beton Look
• Kleur ringen: Chroom / Zwart Chroom / Messing / Rood Goud 
• Uitvoering: Tweeknops
• Bediening: Handmatige frontbediening

Overige kenmerken

Door het weglaten van een duidelijke buitenrand en de minimale inbouwdiepte, oogt de bedieningsplaat uiterst elegant. De Sigma 50 bedieningsplaat is geschikt voor frontbediening en niet planchetbediening. Twee knoppen voor grote en kleine spoeling.
De Sigma50 bedieningsplaat past op alle Geberit Duofix Sigma 8 en 12 cm inbouwreservoirs. Ook wel bekend als de UP720 en UP320 reservoirs. Daarnaast past deze bedieningsplaat op de oudere UP300 reservoirs.

De bedieningsplaat is gemaakt van spuitgietzink aangevuld met een kunststof, leisteen of houten finish. Natuurproducten kunnen qua kleur en structuur variëren. Het paneel is beschikbaar in de volgende kleuren: Amerikaanse Noten, Beton Look, Leisteen, Wit en Zwart. De ringen van de drukknoppen zijn per paneelkleur beschikbaar in: Chroom, Zwart Chroom, Messing en Roud Goud. 


Levertijd: 3-4 wekenStudio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops