Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Toiletten > Wandclosets

Zero New Flush Wit/Goud zwevend toilet 55x35 cm - cod. 1VS55NRBO

Zero New Flush Wit/Goud zwevend toilet 55x35 cm - cod. 1VS55NRBO  Zero New Flush Wit/Goud zwevend toilet 55x35 cm - cod. 1VS55NRBO  Zero New Flush Wit/Goud zwevend toilet 55x35 cm - cod. 1VS55NRBO

Zero New Flush Wit/Goud zwevend toilet 55x35 cm - cod. 1VS55NRBO

Zero New Flush keramiek wandcloset van 55x35 cm in Wit met goud.

Belangrijkste kenmerken

• Afmeting: H42 x B35 x D55 cm 
• Materiaal: Keramiek
• Kleur: Wit glanzend met goud
• Plaatsing: Wand / Hartmaat bevestiging 18 cm
• Plaats uitlaat: PK
• Exclusief toiletzitting en bevestigingsmateriaal

Overige kenmerken 

Het beglazingssysteem zorgt voor een antibacteriele werking en is beter bestand tegen kalkaanslag. Omdat het vuilafstondend is, is het gemakkelijk schoon te maken. Het toilet heeft geen spoelrand. De toiletzitting op de foto's wordt niet meegeleverd. Die kan los besteld worden, zie categorie "Toiletten - Toiletzittingen". 

Gold & Silver 

De nieuwe collectie Gold & Silver wordt gekenmerkt door goud en zilver gemetalliseerd fineer, als antwoord op een esthetisch verfijnde, memorabele smaak.

Elegantie en kostbaarheid van Made in Italy-design vindt u in de Gold & Silver-collectie. Geïnspireerd door de traditionele technieken van hoge sieraden, danken deze producten hun edelmetalen tinten aan het gebruik van puur zilver en 18k goud. In navolging van de stijgende vraag en om aan de meest verfijnde esthetische smaken te voldoen, heeft het bedrijf perfectie bereikt om de helderheid ongewijzigd te houden. De afwerkingen zijn nu aangebracht op zes wastafels en een paar hangende wc's en bidets, in combinatie met de innovatieve Cataglaze® + -behandeling in zwart-witte kleuren.


Levertijd: 5 wekenDandy Bathrooms by Carolien door ProShops