Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Aquanova

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Aquanova

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Aquanova is Belgisch vakmanschap op zijn fijnst

Aquanova is een Belgisch familie bedrijf dat in 1948  werd opgericht met een groot aanbod aan huishoudartikelen en praktische apparaten. Aquanova heeft zich hedendaags gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van prachtige badkamer en toiletaccessoires. Het merk Aquanova heeft door de jaren heen steeds meer populariteit verkregen waardoor het nu ook een groot en belangrijk merk is geworden in de badkamer wereld.

Aquanova brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie van accessoires uit met sterke en innovatieve concepten.

-Badmat-Beautybox--Pedaalemmer--Pesca zeep--Plateaus--Tandenborstelhouders--Toiletborstelhouder--Zeepdispenser--Zeepschalen-

 

 
- 1 2 Volgende >>


Aquanova collectie

Laat je badkamer ontspanning, comfort en rust uitstralen door middel van de artikelen van Aquanova. Door de warme tinten van het goud en bruin in de badkamer accessoires krijg je een echt gevoel van luxe en rijkdom in je badkamer. Door de verschillende materialen en warme kleuren zorgt je voor een mooie samenhang.  

Er is ook een groot assortiment aan verschillende kleuren en materialen. Je kunt kiezen voor materialen zoals marmer en aardewerk, maar ook bijvoorbeeld voor glas. Hierdoor kan je een eigen twist geven aan je badkamer.

Aquanova staat voor diverse sferen met een tijdloos ontwerp

De tijdloze ontwerpen van Aquanova zorgen er voor dat er makkelijk te combineren valt tussen meerdere stijlen. Doordat ze bij Aquanova nauwlettend bezig zijn met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van toilet accessoires en badkamer accessoires zorgen ze er voor dat je nooit uitgekeken raakt op hun producten.  Het uitgangspunt van Aquanova is om een groot aanbod aan diverse sferen te creëren voor in de badkamer waar iedereen zich thuis in kan voelen.

Van badtextiel tot een kleurenpalet aan pedaal emmers

Aquanova ontwerpt en verkoopt verschillende artikelen voor in de badkamer. Van bad textiel tot aan pedaal emmers en van badmatten tot aan verschillende wc accessoires. Hierdoor kan je door de hele badkamer hetzelfde kleurenpalet doorvoeren of  hoef je je niet meer druk te maken of het allemaal wel matchend is. Door het ruime assortiment is er ook genoeg keuze zodat er voor iedereen iets tussen zit. Van geometrische en strakke vormen tot natuurlijke en ronde vormen in de verschillende accessoires van Aquanova.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops