Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Decor Walther

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Decor Walther

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Decor Walther 'van speciaalzaak tot toonaangevende leverancier van discrete luxe'

Sinds de oprichting in Duitsland in 1973 staat Decor Walther al meer dan vier decennia voor kwaliteitsvolle badkamerinrichtingen zoals spiegels, lampen en accessoires. Het bedrijf begon als kleine speciaalzaak opgericht door Harald Walther. Tegenwoordig zijn ze één van de meest toonaangevende leveranciers in de badkamerbranche, tot ver buiten de Duitse grenzen.

De bedrijfsfilosofie van Decor Walther is het leveren van discrete luxe. Dit uitgangspunt onderscheidt hun van de meeste andere bedrijven in deze branche. Hun kwaliteit en design laten dit op levendige wijze tot uiting komen.

 
- 1 2 Volgende >>


Discrete luxe

De esthetische taal van de producten van Decor Walther zijn niet zo zeer te omschrijven als trendy, historisch of overbelast. Het is het beste te omschrijven als tijdloos, maar wel op een ingetogen manier. Tijdloze schoonheid heeft meestal een ontspannend effect op de mensen en het interieur, nooit saai. Dit is ook een effect wat veel mensen graag zien in hun badkamer. Een aangename ontspannen sfeer. Door de badkamer accessoires van Decor Walther kan je dit heel makkelijk bereiken.

Altijd op u best met Decor Walther make-up spiegels

Van make-up spiegels tot een bad kussens. De Collectie bij Decor Walther is groot en divers. Daarnaast bestaat het team van Decor Walther uit onder meer een selectie van internationale productiepartners die stuk voor stuk streven naar nieuwe product ideeën en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fabricage en duurzaamheid.

Kwaliteit

Naast de ruime collectie aan badkamer artikelen, is Decor Walther ook altijd druk om de beste service te leveren bij elk product.  De badkamer artikelen en badkamer accessoires van Decor Walther worden allemaal met de hand gecontroleerd tijdens het productie proces. Hierdoor leveren ze producten van top kwaliteit.  Decor Walther gebruikt ook diverse materialen om zo veel mogelijk mogelijkheden te bieden aan zijn klanten. Er wordt in hun producten materialen verwerkt zoals: metaal, porselein, glas en hout. Deze materialen worden op de meest passende manier bewerkt tot een eindproduct van top kwaliteit.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops