Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandy merken

Dandybadkamers.nl > Dandy merken

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Exclusieve Dandy sanitair merken

Welkom bij Dandy Badkamers Amsterdam, de online sanitair & tegel winkel voor design badkamers door Dandy Bathrooms by Carolien. DandyBadkamers.nl is een badkamer design webshop op zijn best! Exclusieve Dandy merken zijn; 
• Aquanova
• Botteganove
• Clou
• Dansani
• Decor Walther
• Gessi
• Laufen Bathrooms
• Linari
• Looox
• Terrazzo Baden
 


Het gemak van online bestellen staat voorop. Dandy Badkamers Amsterdam is de plek waar u, thuis vanaf de bank, terecht kunt voor het kopen van een complete badkamer of los sanitair.


Dandy merken in de showroom zien! Klik hier voor de contact pagina. Een verrassende en uitnodigende badkamerwinkel van 1000m2 met een regelmatig wisselende mix van sanitair, keramische tegels, natuursteen, badkameraccessoires, design en objecten. Wie zin heeft in goed design, vindt iets moois in onze sanitair design winkel. Wij zitten inpandig bij Meester Smeets tegels & sanitair.

 
- 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Volgende >>


Dandy Badkamerontwerp

Een goed badkamerontwerp is nooit standaard. Elk interieur heeft zijn eigen gebruiksvoorkeuren en elke klant heeft zijn of haar eigen unieke wensen en behoeften. Dandy Badkamers Amsterdam benadert elke opdracht dan ook met een open geest. Zo komen we tot het beste ontwerp voor onze klanten. Voor Dandy Badkamers Amsterdam is het badkamer- of toiletontwerp en de realisatie een gecombineerde aanpak. Het uiteindelijke resultaat van een badkamer of toilet wordt mede bepaald door zowel het ontwerp al de kwaliteit van de uitvoering en de gekozen materialen. Met aandacht, liefde en zorg versterken ontwerp en uitvoering elkaar. Door onze exclusieve sanitair merken te gebruiken kan Dandy Badkamers Amsterdam kwaliteit en bijzonder design garanderen. 

 

Door goed te luisteren naar de klant en hun wensen te vertalen naar een tijdloos ontwerp waar ze niet van hadden durven dromen is iets waar wij goed in zijn. Belangrijke ingredienten voor het aangaan van een langdurige relatie met onze klanten. Wij kiezen voor finesse en kwaliteit in de ontwerpen van Dandy Badkamers Amsterdam om zo tijdloze ontwerpen te realiseren die je een leven lang koestert en die leefbaar zijn!

 

Naast de Dandy merken kan u ook voor standaard merken terecht

DandyBadkamers.nl is een badkamer design webshop op zijn best! Daar waar u alle A-merken zoals Tece, Geberit, Easydrain, Plieger, Dansani en Geesa kunt vinden. Ook voor exclusieve merken zoals Clou, Looox, Gessi, Vola, Instamat, Laufen, Burlington, Lefroy & Brooks, Bongio, Cielo, Catalano kunt u bij Dandy Badkamers terecht. Het gemak van online bestellen staat voorop. Dandy Badkamers is de plek waar u, thuis vanaf de bank, terecht kunt voor het kopen van een complete badkamer of los sanitair. Onze focus ligt op de bijzondere badkamer of toilet met uniek sanitair en tegels. Bij ons in de webshop of showroom vindt u de merken waar u misschien nog niet van heeft gehoord, maar die qua design en kwaliteit vaak boven de bekende merken staan. De producten uit het assortiment van Dandy Badkamers Amsterdam zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, stijlen, formaten en prijsklassen. Hierdoor vind je altijd een product dat volledig aansluit op jouw wensen en past binnen het vooraf opgestelde budget.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops