Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Unidrain

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Unidrain

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Unidrain | Van douchegoten tot design icoon

In 2003, ontwikkelde architect Claus Dyre een lineaire douchegoot die tegen de muur geplaatst kon worden. Dit was de start van Unidrain en sindsdien zijn er diverse producten bijgekomen, allemaal met dezelfde focus op zowel functionaliteit als desing.

Vandaag de dag zijn er wereldwijd ruim 1.000.000 Unidrain-producten en is Unidrain niet langer alleen fabrikant van douchegoten, maar een designicon in de moderne badkamer(s).

De producten van Unidrain kunnen in alle soorten projecten worden gebruikt: zowel renovatie als nieuwbouw, en in de private en publieke sector. Alle Unidrain-producten zijn ontwikkeld door Deense architecten in nauwe samenwerking met experts op het gebied van natte ruimtetechnologie, zowel lokaal als internationaal.

 

De acht lijnen

Het logo van Unidrain bestaat uit acht lijnen die teruggaan naar het originele revolutionaire product: "de line drain". De acht lijnen symboliseren het innovatieve en originele Colon-rooster en vertegenwoordigen de belangrijkste functie van de afvoer: het water afvoeren. De acht lijnen vormen samen met onze merknaam een logo.

Door de jaren heen is Unidrain als bedrijf gegroeid en met de introductie van de accessoire-serie: ReFrame Collection zijn we verder gegaan dan de douchecabine. Om die reden hebben we de ReFrame Collection een eigen logo gegeven, maar dan met dezelfde acht lijnen.

De lijnen zijn een integraal onderdeel van het ontwerp van Unidrain-producten.

 
-
Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops