Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Sanitair

Dandybadkamers.nl > Sanitair

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Sanitair voor de perfecte badkamer

Dandy badkamers is een webshop waar u design sanitair kunt vinden voor uw badkamer of toilet. Misschien gaat u uw badkamer verbouwen of uw badkamer renoveren. Dan kunt u hier exclusief sanitair, wandtegels of vloertegels vinden.

Wenst u een 3D ontwerp van uw badkamer of toilet, dat is ook mogelijk. Met onze jarenlange ervaring in de badkamer branche creëren wij een perfect design voor u.

 

Een badkamer is tegenwoordig uw eigen wellness of spa aan huis! De balans tussen de gekozen kranen, baden of wasmeubelen in combinatie met wandtegels en of mozaïek creëert comfort, plezier en een serene rust in een badkamer.  Om het doucheontwerp compleet te maken voegen we ligbaden, regendouches, badkamermeubels en toiletten toe! Dandy badkamers heeft alle badkamer inspiratie voor een tijdloze en unieke badkamer! 

 

De romeinse badhuizen begrepen de combinatie tussen noodzaak en comfort. Een hedendaagse badkamer is een leefruimte geworden. 

 

Sunshowers, sauna’s en bubbelbaden in combinatie met marmeren of keramische tegels geven rust en helpen u uw gezondheid te verbeteren. Gezondheid is waar een badkamer ook aan bij kan dragen. Infrarood ontspant, je voelt je energieker en zit beter in je vel. Tegelijkertijd geeft het je energie en krijg je een stralende huiskleur. Daarnaast verwarmt en ontspant het infrarode licht het lichaam en verzacht het pijnlijke spieren, voor sneller herstel van de spieren na het sporten.
Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops