Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Looox

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Looox

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


LoooX spiegels met geïntegreerde verwarming

LoooX heeft een groot en breed assortiment aan spiegels. Echter zijn dit niet de allerdaagse spiegels die je gewend bent. De spiegels ogen strak, innovatief en kenmerken zich met technische snufjes zoals een geïntegreerde verwarming. Hiedoor ben je voorgoed af van een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Daarnaast is er ook een optie om verlichting toe te voegen in je spiegel.

Gebruik code DANDYWEBSHOP10  voor 10% korting op uw aankoop

 
- 1 2 3 Volgende >>


LoooX Specials & Closed serie 

Naast de spiegels heeft LoooX ook de zogenoemde specials. Dit zijn verschillende innovatieve en functionele producten die LoooX in zijn collectie heeft.

De closed serie bestaat uit geïntegreerde RVS reserverolhouders en inbouwtoiletrolhouders. Hiermee maak je een einde aan een soms rommelige badkamer doordat alles overal lost staat en hangt. Daarnaast is de los liggende toiletrol ook verleden tijd met deze toiletrolhouders.

LoooX BoX

De BoX serie bestaat uit kant-en-klare inbouwnissen in verschillende maten en kleuren. Deze inbouwnissen zijn strak van vorm, eenvoudig qua uiterlijk en ideaal om je douche producten zoals shampoo en andere douchespullen in te zetten.

LoooX Shelf

Dit zijn de moderne varianten op de traditionele planchet.  Het is een wandhangend plankje boven bijvoorbeeld je wastafel, bad of in de douche. Hierop kan je verschillende items tentoonstellen of neerzetten zoals bijvoorbeeld foto’s, accessoires, je telefoon, maar natuurlijk ook producten zoals je shampoo, tandpasta en dergelijke. Door de ontzichtbare ophanging heeft de planchet een nog strakke uitstraling en look.

LoooX Tailor-Made

Naast de bestaande collecties en producten, is het ook mogelijk om meubels op maat te krijgen. Hierdoor kan je zelf je eigen gewenste afmetingen, aantal lades en kleuren bepalen en aangeven. Daardoor kan je nog meer je eigen draai geven aan de producten van LoooX Bathrooms


Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops