Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Botteganove

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Botteganove

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Botteganove Italiaanse excellentie

Botteganove, opgericht door Christian Pegoraro, is gespecialiseerd in de productie van een van grote Italiaanse excellentie, namelijk het mozaïek van keramiek en porselein. 

Zij zijn erg gespecialiseerd in het op maat maken van producten zodat ze de beste service kunnen leveren bij op maat gemaakte projecten en hierbij te helpen om deze te ontwikkelen. Door verschillende materiaalcoatings transformeert Botteganove elke ruimte naar de gewenste eigentijdse scenario’s. Deze ontworpen ruimtes zijn rijk aan inhoud en design, waarbij je de geschiedenis van de productie kan terugvinden in elk klein detail. 

 
-


Visie

Christian Pegoraro heeft met zijn bedrijf ervoor gekozen om de oude kennis van de ambachtelijke traditie te combineren met een moderne visie, een visie die zich niet houdt aan ontwerpbeperkingen en de zich zo vrij mogelijk wilt inzetten voor architecten en opdrachtgevers om deze op een zo innovatie en eigenzinnige wijze te helpen en ondersteunen. 

De ‘standaard’ vormen en gebrek aan persoonlijkheid en eigenheid bij veel andere ambachtelijke producten en producenten zijn de reden dat de oprichter Botteganove is begonnen. Hierbij begon Botteganove met het experimenteren met nieuwe procedures en hebben hiermee vervolgens gloednieuwe collecties kunnen maken en uitbrengen.

Stijl

Door de eindeloze mogelijkheden en originele vormen en ontwerpen, zorgt Botteganove ervoor dat ze voor geen enkele stijl worden uitgesloten. De producten van Botteganove kunnen worden toegepast in elk interieur. Met de uitgesproken en eigenzinnige tegels van Botteganove kan je elke wand omtoveren tot eyecatcher in elke ruimte. Naast de tegels van Botteganove hebben ze ook vazen uitgebracht met dezelfde prachtige patronen als de mozaïken. Deze vazen zijn ook geschikt voor elk interieur en stijl zodat iedereen van deze prachtige producten kan genieten.

Kwaliteit

Hoge kwaliteit en oog voor design is goed terug te zien in de details van alle producten bij Botteganove. Doordat alles met de hand wordt gemaakt is er veel aandacht besteedt aan de details van elke tegel, één voor één. Hierdoor kan je altijd producten van kwaliteit en precisie verwachten bij Botteganove. 


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops