Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Onderhoudsvoorschrift

Schoonmaakproducten:

 

Studio Dandy Bathrooms by Carolien raadt met KLEM af en NOOIT te gebruiken:

 • Het gebruik van een reinigingsmiddel dat zoutzuur, azijnzuur of een ander schadelijk, agressief zuur of chloor bevat;
 • Het gebruik van fosforzuurhoudende (industriële) reinigingsmiddelen;
 • Het mengen van verschillende schoonmaakmiddelen;
 • Het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, schuurmiddelen, schuursponsjes en microvezeldoek
 • -Antikal
 • -Viakal
 • -Mister Muscle
 • -Cilit Bang
 • -HG Reiniging – ontkalking
 • -Dasty Reiniger & ontvetter

Volgens de reclame hebben deze producten maar enkele minuten nodig om de kalk en vuilresten te verwijderen. Wat ze er niet bijzeggen is dat ze meer dan alleen kalk verwijderen. Er zit zoutzuur in deze producten. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de coating van de kranen wordt aangetast, voegen van tegels poreus worden en dat glaswanden op den duur kunnen beschadigen bij veelvuldig gebruikt van onderstaande producten. Ook kunststoffen kunnen na langdurig gebruik van deze producten sporen vertonen.

Indien u er toch voor kiest gebruik te maken van deze middelen zijn wij niet aansprakelijk voor de beschadigingen of lekkage die na verloop van jaren kan ontstaan!

Om schade en klachten te voorkomen aan de door Studio Dandy Bathrooms by Carolien geleverde producten, dienen minimaal de onderhoudsvoorschriften van de leveranciers van de betreffende producten opgevolgd te worden. Deze onderhoudsvoorschriften zijn te allen tijde te raadplegen via de website van de leverancier.

Ook huidverzorgingsproducten zoals shampoo, kleurspoelingen, douchegel en vloeibare zeep kunnen schade veroorzaken. Ook hier moet men na gebruik goed naspoelen met water. Na het gebruik de producten drogen met een zachte doek, houdt de producten langer vrij van kalkaanslag.

Indien aantoonbaar is dat de onderhoudsvoorschriften van de leverancier én Studio Dandy Bathrooms by Carolien niet opgevolgd zijn, kan geen aanspraak op garantie gemaakt worden.

 

WAT WEL TE GEBRUIKEN:

 • Vloeibare groenezeep

Gebruik waterontharder:

Bij gebruik van een waterontharder dient opdrachtgever rekening te houden met de afstelling volgens het advies van de leverancier van de waterontharder. Verkeerd ingestelde waterontharders kunnen onherstelbare schade aan metaaloppervlaktes die direct met indrogende douche- of badwater in aanraking komen veroorzaken. Deze schades zijn duidelijk herkenbaar aan een zogenaamd sinaasappeleffect op glansfinishes of onuitpoetsbare vlekken op geborstelde finishes. Op deze wijze aangetaste producten vallen buiten iedere vorm van garantie.

 

 

 
Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops