Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Clou

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Clou

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Clou toonaangevende ontwerpen voor betaalbare prijs 

Sinds 1992 is Clou een groothandel en importeur van producten voor badkamers en toiletten. Clou vertegenwoordigt ook het Italiaanse topmerk Lineabeta.

Vanaf het jaar 2000 ontwikkelt en produceert Clou ook zelf haar design badkamer producten, onder hun eigen naam. Door de intensive samenwerking tussen zowel nationale als internationale designers levert het vaste team van Clou een collectie van passie voor schoonheid, vorm en functie.

 
-


Een complete Clou badkamer met wastafels, baden, fonteinen en toiletten

Het assortiment van Clou is erg divers. Naast dat zij een ruime collectie hebben van design wastafels, baden, fonteinen en toiletten hebben zij ook complete badkamermeubels. Naast de grote diversiteit van producten, heeft Clou ook een ruime keuze aan kleuren, uitvoeringen en innovatieve materialen.

De bijpassende badkamer artikelen zoals spiegels, verlichting en kranen maken het aanbod van Clou helemaal compleet.

Clou stijlen zijn voor minimalistisch, intiem of imposant

Clou werkt met verschillende stijlen. Hiermee proberen ze zichzelf niet uit te sluiten van een bepaalde smaak van de klant. Minimalistisch, intiem of imposant, welke sfeer of stijl je ook zoekt. Voor elke stijl heeft Clou een oplossing. Doordat je helemaal je eigen invulling kan geven aan de producten van Clou, kan je de badkamer inrichten naar je eigen ideale visie en stijl.

Naast de diversiteit tussen de producten en uitvoeringen, is het natuurlijk ook  mogelijk om onderling te combineren met de badkamerartikelen van Clou. Hierdoor kan je een mooie samenhang creëren in de badkamer met verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Kwaliteit

Het leveren van innovatie, kwaliteit en topdesign tegen een betaalbare prijs. Dat is iets waarmee Clou als leverancier van badkamer artikelen zicht dagelijks mee bezig houdt.

De vernieuwingsdrang van Clou inspireert haar ontwerper en ontwikkelaars elke dag weer opnieuw.  De heldere visie op het gebied van badkamer artikelen en accessoires bij Clou zorgt voor een consistente lijn in hun productaanbod.

Met de designkwaliteit, vak- en materialenkennis weten de toonaangevende ontwerpers bij Clou op de juiste manier vorm te geven aan de Clou-producten.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops