Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Linari

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Linari

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Linari hoogwaardige kamergeuren 

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Dit merken we zowel bewust als onbewust. In zekere zin beïnvloed het ook ons doen en laten en soms zelf onze beslissingen. Geuren zijn in staat om verschillende sferen te creëren en te beïnvloeden zodat onze stemmingen en indrukken eventueel hierdoor kunnen veranderen.  Met dit in de gedachte van Linari zijn ze begonnen met het maken en ontwerpen van kamergeuren. De missie van Linari is om hoogwaardige kamergeuren te combineren met tijdloze moderne ontwerpen. 

 
-


Eindeloos te combineren

Het pursime en helderheid van het ontwerp domineren de producten van Linari. Door de tijdloze schoonheid is het mogelijk om de producten en geuren van Linari met bijna elke woonstijl te combineren, van klassiek tot modern. Door het moderne en strakke design van de geuren uit de collecties van Linari kan je ze ook gebruiken als eyecatcher in elke ruimte. Daardoor kan je zo ook gebruiken in representatieve ruimtes om een aangename kameratmosfeer te creëren.

Het gebruik

Naast dat de fijne kamergeursystemen van Linari kunnen zorgen voor de juiste en perfecte sfeer in elke privé-woonkamer en andere ruimtes in een woning, is het ook ideaal om te gebruiken voor openbare ruimtes. De geuren van Linari komen namelijk ook helemaal tot hun recht in verschillende openbare ruimtes zoals, restaurants, hotellobby’s en bars van top klasse over de hele wereld. 

Het perfecte cadeau

Buiten het feit dat het dus ideaal is voor iedere persoonlijke ruimte, is het ook een mooi en origineel product om cadeau te doen. De geuren van Linari zijn namelijk de perfecte weggeefactie voor uw klanten of  het perfecte cadeau om te geven aan je werknemers, vrienden, familie of kennissen. Omdat Linari beschikt over een ruim assoriment, is er genoeg te kiezen voor iedereen. Zo kan je opzoek gaan naar de beste geur voor de daarvoor gekozen persoon en daarnaast is er natuurlijk ook nog mogelijk om te kiezen wat je cadeau geeft, Is het een diffuser, een geurkaars of een roomspray, Linari heeft het allemaal.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops