Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Over Dandy

Dandy Badkamers

 

Welkom bij Dandy Badkamers, de online winkel voor badkamers, bathrooms en baño door Studio Dandy Bathrooms by Carolien.

 

DandyBadkamers.nl is een badkamer design webshop op zijn best! Daar waar u alle A-merken zoals Tece, Geberit, Easydrain, Plieger, Dansani en Geesa kunt vinden. Ook voor exclusieve merken zoals Clou, Looox, Gessi, Vola, Instamat, Laufen, Burlington, Lefroy & Brooks, Bongio, Cielo, Catalano kunt u bij Dandy Badkamers terecht. Het gemak van online bestellen staat voorop. Dandy Badkamers is de plek waar u, thuis vanaf de bank, terecht kunt voor het kopen van een complete badkamer of los sanitair.

Liever een bezoek brengen aan de showroom? Dat kan natuurlijk ook!

Dandy Badkamers heeft een inpandige showroom bij Meester Smeets in Amsterdam op de Vredenhofweg 5. Een verrassende en uitnodigende badkamerwinkel van 1500m2 met een regelmatig wisselende mix van sanitair, keramische tegels, natuursteen, accessoires, design en objecten. Wie zin heeft in goed design, vindt iets moois in onze designwinkel

 

Offerte aanvragen

 

Wilt u artikelen bestellen welke u niet op onze website tegenkomt of bent u niet geheel zeker van de juiste samenstelling of volledigheid van de te bestellen artikelen, stuur ons dan een email voor een vrijblijvend advies of offerte.

Bent u een zakelijke klant (installateur, aannemer, (binnenhuis)architect, speciaalzaak) of bent u als particulier bezig met een omvangrijke verbouwing, mail ons dan voor een totaalofferte.

U kunt uw offerte aanvragen via info@dandybathrooms.nl

 

 
Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops