Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Gessi

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Gessi

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Gessi kranen, Italiaanse charmeurs  

Het Italiaanse merk Gessi is een van de grondleggers van het designsanitair van vandaag de dag. Het bedrijf is onder leiding van Umberto Gessi opgericht in 1992. Het uitgangspunt van Gessi was direct vanaf het begin, het transformeren van een object met gebruiksfunctie naar een designobject. Dit is en blijft de rode draad door het bedrijf.

Alle producten van Gessi worden in hun eigen fabriek geproduceert in Italië en voldoen aan de hoogste kwaliteitstandaarden.

 

 
- 1 2 Volgende >>


Italiaans design een echte casanova 

In ieder product van Gessi staat design en functionaliteit centraal. Rijke materialen, prachtige vormen, bijzondere texturen en een stijlvolle uitstraling typeren de badkamerartikelen van Gessi.  Daaom is het ook niet voor niets dat je de badkamerartikelen en accessoires van Gessi over de hele wereld tegen komt in luxe spa’s en hotels.

Badkranen, wastafelkranen en douchekranen

Het assortiment van Gessi heeft een divers aanbod in kranen zoals badkranen, wastafelkranen en douchekranen. Alle kranen zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende en speciale texturen in de kranen, verschillende coatings van metaaltinten en de optie voor verschillende hoogtematen van de kranen. Hierdoor is er dus altijd een kraan voor jouw badkamer. Daarnaast staat duurzaamheid ook hoog bij Gessi. Waterbesparing is namelijk een van de speerpunten in de ontwerpen van de Gessi kranen. Er wordt ook continu gekeken naar nog zuinigere ontwerpen, technische innovaties, duurzaam materiaalgebruik en verbeterde productieprocessen.

Stijl

Gessi wordt gezien als een modern en minimalistisch kranen merk. Met daarbij de mogelijkheid om de kranen helemaal aan te passen naar je eigen smaak en voorkeur. De diversiteit is bij Gessi groot. Er zijn veel verschillende mogelijkheden op het gebied van textuur en kleur. Maar daarnaast heeft Gessi ook verschillende colllecties waardoor de keuze nog groter wordt. Hiermee wilt Gessi voor iedereen de juiste kraan aanbieden. Doordat je een eigen draai kan geven aan de kranen van dit Italiaanse merk, zit er altijd een kraan tussen voor elke stijl die je wilt hebben in je badkamer.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops