Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Laufen Bathrooms

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Laufen Bathrooms

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Laufen Bathrooms

LAUFEN - Zwitserse precisie, trendsettend design en ongeëvenaarde kwaliteit - al sinds 1892 maakt Laufen badkamers mooier met prachtig vormgegeven meubels, wastafels, douches, baden en accessoires. In deze tijd lagen de normen van de sanitaire omstandigheden nog ver onder de huidige normen.  Deze huidige normen zijn, door sterke invloeden van Laufen, gevormd tot wat ze in het heden zijn. Laufen was voor een lange tijd de enigste fabrikant van keramisch sanitair in Europa.

Tegenwoordig heeft het bedrijf, naast zijn hoofdkwartier vlakbij Basel, vier productievestigingen in Oostenrijk en Tsjechië. In deze fabrieken worden de sanitaire producten van Laufen gemaakt die vervolgens door een internationaal netwerk van verkooppunten en verkooppartners de hele wereld over gaan. Het doel van Laufen was, is en blijft toonaangevend te zijn op het gebied van service, technologie en design.

 

 
-


Laufen design sanitair, kranen en badkamermeubelen

Vanaf het eerste begin is uitzonderlijk vakmanschap een handelsmerk van Laufen sanitair, kranen en badkamermeubelen. Hiernaast is het design ook een erg belangrijk aspect bij Laufen, hier hechten ze ook veel waarde aan. Het doel van Laufen is om het elegante materiaal zo, functioneel, slim, efficiënt, milieuvriendelijk en aantrekkelijk mogelijk vorm te geven. Naast de elegante en gewaardeerde designs, is er ook gedacht aan de individualiteit van de producten. Hierbij probeert Laufen voor elke klant iets te ontwerpen en maken wat hoort bij de wensen van deze klant. Naast de extra afwerkingen, motieven en kleuropties biedt het Zwitserse bedrijf ook de optie om wastafels op maat te laten snijden en hierdoor passend te maken voor elke badkamer. 

Badkamer collectie met eigen verhaal 

Door de jaren heen is Laufen erg gegroeid in de sanitair wereld. Al in de vroege jaren van het bedrijf waren ze al erg beslissend en vooruitlopend m.b.t. de rest van de bedrijven in deze branche. Iets dat Laufen onderscheidt van de rest van de sanitaire leveranciers is dat zij in samenwerking met vele ontwerpers werken. Hierdoor kunnen zij ene groot assortiment aan design producten leveren en aanbieden die allemaal zijn eigen verhaal en designer hebben. Door al deze samenwerkingen met ontwerpers is Laufen naar een nog hoger niveau gestegen waardoor ze tot op heden nog steeds bij de top horen in de sanitair wereld.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops