Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Kartell by Laufen

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Kartell by Laufen

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Kartell by Laufen

Kartell en Laufen hebben elkaar gevonden en ze blijken de perfecte partners van elkaar te zijn. De wens van Kartell was om toe te treden in de wereld van sanitair en badkamers. Laufen zijn wens was om zich bloot te stellen aan een opwindend nieuw publiek buiten de wereld van design om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze complementaire bedrijven hebben allebei een passie voor innovatie en proberen dit samen bij alles wat ze doen terug te laten komen.

 
- 1 2 Volgende >>


Samenwerking

Kartell en Laufen zijn deze samenwerking begonnen omdat ze beiden een nieuw en innovatief concept voor de badkamer wilde bedenken en op de markt brengen zodat andere hier ook van kunnen genieten en trots op kunnen zijn zoals zij ook zijn. Een samenwerking daadwerkelijk vol weten te houden en er een positief en succesvol resultaat uit weten te halen is een uitdaging. Kartell en Laufen hebben dit goed voor elkaar.

Design

Dialoog en samenwerking zijn de twee ingrediënten van deze geweldige samenwerking. Het veeleisende proces van de productie in deze collectie resulteert in de ontwikkeling van opwindende, kwalitatieve, nieuwe producten. 

Het verrassende design uit de Kartell by Laufen collectie zorgt voor een spraakmakende badkamers. Door de luxe en elegante lijnen en uitstralingen ervaar je design op een nieuw en hoger niveau. Door de grote overtuigingskracht zorgen Kartell en Laufen met deze collectie voor een frissen en innovatieve uitstraling en inrichting van elke badkamer. Deze uitgesproken ontwerpen zorgen voor een inspirerende werking voor zowel de klant als de badkamer en sanitair wereld.

Kartell verfraaid plastic materialen en een rovolutie in keramiek

Door de technologie van Kartell hebben ze zichzelf in staat gesteld om de plastic materialen te verfraaien op het gebied van zien en voelen. Laufen heeft daarnaast een revolutie teweeggebracht in de productie van keramiek. Door er een muterend materiaal van te maken. In de Kartell by Laufen serie werd voor het eerst de Saphir Keramiek geïntroduceerd. Een materiaal dat sterker is dan normaal keramiek en hierdoor het mogelijk maakt om verschillende design te realiseren die voorheen niet mogelijk waren en leken. Het materiaal is twee keer zo ecologisch, dunner en sterker dan keramiek.


Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops