Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Douches > Douchewanden

Glazen schuifwanden op maat gemaakt

Vraag offerte aan 

Of bel de showroom
T +31(0)6 44 00 92 62               
Di t/m Za 09.00 : 17.30

Belangrijkste kenmerken

Bent u op zoek naar vaste douchewanden (ook wel douchescherm genoemd), dan is het aanbod overweldigend en de ene wand is nog mooier dan de ander. Bij de keuze van het beste model is het verstandig om niet uitsluitend af te gaan op uw eerste indruk. De ideale vaste douchewand is namelijk niet alleen mooi, maar ook veilig en duurzaam. 
Badkamer sanitair krijgt veel te verduren in een natte ruimte, en wordt zwaar belast. Hier moet het materiaal tegen bestand zijn en bewegende onderdelen mogen niet afbreken. Het glas van een douchecabine of vaste douchewand kan bovendien breken. Hoewel de kans klein is dat dit gebeurt, valt het risico op verwondingen door glasdeeltjes met scherpe randen nooit helemaal uit te sluiten. 
Onze leverancier maakt vaste douchewanden van hoogwaardige veiligheidsglas. Dit  glas is 8 tot 10 millimeter dik, gehard en 5 keer sterker dan gewoon glas van dezelfde dikte. Ongelukken in de badkamer zijn daardoor vrijwel uitgesloten, want als het glas al breekt, dan valt het uiteen in duizenden onschadelijke kleine stukjes. Veiligheid gaat boven alles. 

 

Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops