Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Spiegels > Badkamerspiegels

Badkamerspiegel Martens Design Horizon met verlichting diverse maten (maatwerk)

* Klantbeoordelingen 8/9
* Gratis verzending vanaf € 250,00 (NL)
* 30 dagen bedenktijd
* Standaard fabrieksgarantie
* Persoonlijke service

* 1 Showroom

Badkamerspiegel Martens Design Horizon met verlichting en verwarming in diverse maten, vanaf € 1.429,- voor 120 x 75 cm.

Belangrijkste kenmerken

• Leverbaar in 5 verschillende maten 
• Breedte: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm, 200 cm 
• Hoogte: 75 cm, 80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm
• Glasdikte: 4 mm
• Vorm: Rond, bestaande uit 2 delen (boven en onder wasmeubel)
• (In)directe LED-verlichting rondom
• LED: 3000° K
• Spiegelverwarming: Extra optie
• Sensor: Extra Optie

Overige kenmerken 

Deze luxe fantastisch mooie ronde badkamerspiegel wordt aan de wand én boven en onder het wasmeubel bevestigd en is aan de boven- en onderzijde voorzien van indirecte verlichting, wat direct een warme sfeer zal geven in uw badkamerruimte. De verlichting kunt u eenvoudig aan- en uitschakelen met de sensor die zich aan de onderzijde van de spiegel bevindt. De spiegel is spatwaterdicht en voorzien van een spiegelverwarming. Dit zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel plaats zal vinden. Wilt u extra opties zoals een bluetooth audioset in uw spiegel, digitale klok of de spiegel afwerken met antraciet- of bronskleurig spiegelglas? Neem dan contact op via info@dandybathrooms.nl of bel met ons op +31 6 44 00 92 62.

Martens Design

Martens Design heeft een ruim assortiment aan spiegels die in iedere ruimte passen. Zij leveren naast rechthoekige spiegels ook ronde, hexagon en ovale spiegels. De spiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen uitgebreidt worden met extra opties. Ook is het mogelijk om maatwerk spiegels te bestellen zodat het stijlvolle design een eyecatcher wordt in uw interieur. De ronde spiegel doet het in vrijwel elke ruimte in huis goed. De ronde spiegel moet niet alleen ter decoratie dienen, maar ook praktisch zijn. Dat kan bijvoorbeeld met LED-verlichting en spiegelverwarming. De ronde spiegel zorgt voor een vrolijke, speelse en stijlvolle uitstraling in uw badkamer. Een ware trend die we alsmaar zien terugkomen. Een fraaie, kleine ronde spiegel of juist een hele grote ronde spiegel die u badkamer optisch groter doet lijken. De ronde spiegel is hoe dan ook een aanwinst in uw badkamer! 

 


Levertijd: 6 à 8 wekenStudio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops