Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Wasbakken

Catalano Velis 60 opbouw wasbak 60x42 cm met overloop Zwart/Goud

Catalano Velis 60 opbouw wasbak 60x42 cm met overloop Zwart/Goud   Catalano Velis 60 opbouw wasbak 60x42 cm met overloop Zwart/Goud   Catalano Velis 60 opbouw wasbak 60x42 cm met overloop Zwart/Goud

Catalano Velis 60 opbouw wasbak 60x42 cm met overloop Zwart/Goud





Afvoerplug



* Klantbeoordelingen 8/9
* Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
* 30 dagen bedenktijd
* Standaard fabrieksgarantie
* Persoonlijke service
* 1 Showroom

Memorable elegante wasbak Velis van 60x42 cm met overloop in Zwart en Goud (cod. 160VLNNO)  

Belangrijkste kenmerken

• Afmeting: H17,5 x B60 x D42 cm 
• Vorm: Ovaal
• Kleur: Zwart met Goud 
• Overloop: Ja / Kraangat: Nee

Combineren 

De wasbak wordt geleverd zonder afvoerplug. Die is als extra optie bij te bestellen (Goud cod. 5PDSC00). De de plug is van Messing en in de kleur Goud. Het is een Pop-up model, volledig sluitend en geschikt voor wasbakken met en zonder overloop.

Gold & Silver 

De nieuwe collectie Gold & Silver wordt gekenmerkt door goud en zilver gemetalliseerd fineer, als antwoord op een esthetisch verfijnde, memorabele smaak.

Elegantie en kostbaarheid van Made in Italy-design vindt u in de Gold & Silver-collectie. Geïnspireerd door de traditionele technieken van hoge sieraden, danken deze producten hun edelmetalen tinten aan het gebruik van puur zilver en 18k goud. In navolging van de stijgende vraag en om aan de meest verfijnde esthetische smaken te voldoen, heeft het bedrijf perfectie bereikt om de helderheid ongewijzigd te houden. Deze wasbak is mooi te combineren met de NewFlush toiletten en bidets in Zwart met Goud. Ook is de wasbak beschikbaar in andere kleuren, zie categorie "Wasbakken".    


Levertijd: 5 weken







Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops