Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dandybadkamers.nl > Sanitair > Waskommen

LoooX Ceramic Terrazzo waskom keramiek Ø40 cm Beige

LoooX Ceramic Terrazzo waskom keramiek Ø40 cm Beige  LoooX Ceramic Terrazzo waskom keramiek Ø40 cm Beige  LoooX Ceramic Terrazzo waskom keramiek Ø40 cm Beige

LoooX Ceramic Terrazzo waskom keramiek Ø40 cm Beige

* Klantbeoordelingen 8/9
* Gratis verzending v.a. € 250,00 (NL)
* 30 dagen bedenktijd
* Standaard fabrieksgarantie
* Persoonlijke service
* 1 Showroom

Stijlvolle LoooX Ceramic Terrazzo waskom van keramiek Ø40 cm in Beige.

Belangrijkste kenmerken

Afmeting waskom   : H 15 cm / Diameter 40 cm
Afmeting afvoergat : 4,5 cm
Materiaal                : Keramiek
Kleur                      : Beige
Vorm                      : Rond

Toebehoren  

Er zit geen overloopgat in de wastafel/fontein verwerkt, waardoor je een strakker geheel krijgt. Geschikt voor plaatsing op een onderkast. Let hierbij goed op de maatvoeringen en uitsparingen. De waskom wordt geleverd zonder: plug, sifon, bevestigingsmateriaal en kraan. Beschikbaar in Grijs, Beige en Zwart. Zie onder de categorie " Sanitair - Waskommen". 

Looox Ceramic Terrazzo

Deze Ceramic Terrazzo is een combinatie van functionaliteit en design. De stijlvolle filterdunne keramische waskom van LoooX is onderdeel van de Sink Collection.

Terrazzo is een begrip in de woonwereld. De oorsprong hiervan ligt in Italië, waar materialen als zand, cement en natuursteenkorrels werden vermengd tot één mengsel. Hierdoor ontstaat er een speels patroon. Inmiddels vind je deze look regelmatig terug in bijvoorbeeld vloeren en keukenbladen. Met de introductie van deze nieuwe waskom is de stijl nu ook door te voeren in de badkamer. Daarnaast zijn flinterdunne randen een gewild item voor in de badkamer.


Levertijd: 1 weekStudio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops