Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Terras/Balkontegels

Dandybadkamers.nl > Tegels > Terras/Balkontegels

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Luxe keramische tegels voor uw terras, balkon of dakterras.

Keramische tegels voor op u balkon, dakterras of terras in de tuin. Keramische tegels zijn er in 2 en 3 cm dikke tegels. Voor op het dak kunt u makkelijk met 2cm tegels werken en met verstelbare tegeldragers kunt u een vlak dakterras of balkon creëren.

Bekijk ons keramisch buiten assortiment. Een binnen tuin met verschillende afmeting keramischetegels voor op u balkon of in u tuin.

Bezoek onze showroom met binnentuin!

 
-


3cm keramische tegels voor in de tuin

De 3 cm keramische tegels worden veel toegepast in de tuin. Als ondergrond gebruikt u een gestabiliseerd zandbed. Dit betekend dat het zand is vermengt met cement voor een stevige ondergrond en weinig tot geen onkruid groei. 

Uniek assortiment van keramische tegels

Op basis van ons specialisme en onze ervaring weten we slim om te gaan met de ruimte op daken of balkons en om ze een onmisbaar onderdeel van de leefomgeving te maken. Wij realiseren duurzame en multifunctionele daken. Luxe keramische tegels voor buiten, geven uw dakterras de uitstraling en comfort die het verdient. Dankzij het unieke assortiment van keramische tegels voor buiten, kan Exclusive Outdoor Tiles ook uw balkon, dakterras, patio of binnentuin voorzien van de meest elegante keramische afwerking die er mogelijk is.


Studio Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops