Home       Showroom       Winkelmandje (0)       Mijn Account

Dansani

Dandybadkamers.nl > Dandy merken > Dansani

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Nieuwste


Dansani producten

Dansani werd in 1983 gevestigd door Thomas Njerrum als eenmanszaak. Aan het begin begon Dansani met slechts één vestiging en was de gehele productie maar beperkt tot 14m2.  Binnen enkele jaren wist het bedrijf zich snel te ontwikkelen en verder door te  groeien. Dansani heeft het bedrijf weten uit te breiden met dochterondernemeningen in Noorwegen, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Nederland. Daarnaast exporteer Dansani naar meer dan 20 Europese landen. 

Gebruik code DANDYWEBSHOP10  voor 10% korting op uw aankoop

 
-


Uitgangspunten

Er zijn natuurlijk bij elk bedrijf een aantal factoren en uitgangspunten die worden nagestreeft bij elk ontwerp. Bij Dansani staan een aantal dingen centaal bij het ontwerpen en leveren van haar producten. Het respect voor de mens en de natuur is erg belangrijk. Daarom werkt Dansani altijd met verantwoorde materialen en productietechnieken. Bovenal hebben ze respect voor de designtraditie, die de oplossingen van Dansani vertegenwoordigen.

Stijl

Dansani is een merk opgericht in Denemarken. De stijl van Dansani is daarom ook gebasseerd op Deens design. Voor Dansani is Deens design meer dan alleen een mooie vormgeving. Het is een filosofie, die eenvoud, functionaliteit, natuurlijkheid en een esthetisch gefundeerde toegang tot het leven omvat. Dit staat gelijk aan de manier van denken en werken van Dansani. Het uitgangspunt bij Dansani is het leven dat zich om het design afspeelt, de mensen die hier omheen leven, de objecten en kleuren die hier omheen bewegen en bestaan. De producten van Dansani moeten er voor zorgen dat mensen zich vrij voelen om hun eigen inbreng toe te voegen aan hun badkamer.

Kwaliteit

Goed vakmanschap is erg belangrijk bij het maken van kwaliteitsmeubels vind Dansani.  Als specialist van badkamers is het een must bij Dansani dat de kwaliteit van haar producten van top kwaliteit zijn. Dit begint al bij de basismaterialen. Hiervoor kiest Dansani de beste en meest duurzame oplossing voor zodat de klant een product kan verwachten van hoge kwaliteit. Daarbij is het voor Dansani erg belangrijk dat alle producten en materialen zo goed en optimaal mogelijk functioneren en presteren, waarbij alles op tijd gemaakt en geleverd moet wordt.


Dandy Bathrooms by Carolien door ProShops